Alexander The Great Beach Hotel

Az Alexander Beach 4 csillagos hotel 150 méterre helyezkedik el a kék zászlós, homokos tengerparttól és 10 percre Paphosz tengerparti üdülőközpontjától és a kikötőtől.

A Páfosz Régészeti Park és a Szent Pál-oszlopnál lévő templom 15 perces sétával elérhető. A vendégek 50 méterre vannak az üzletektől és bároktól.

A hotel szobái rendkívül elegánsak, felszereltségükhöz tartozik kávéfőző és minibár. Vannak szobák, amelyekhez bútorozott erkély tartozik. Az erkélyekről kilátás nyílik a tengerre, a középkori várra és Paphosz régi halászkikötőjére.

A szálloda helyszíni éttermekkel, 2 medencével és légkondicionált szobákkal várja vendégeit.

A Hotelben többféle étkezési lehetőség adott. A komplexumon belül találunk tematikus büfét, olasz á la carte és egy japán éttermet is szabadtéri terasszal, tavernával. .

A két medence közül az egyik fedett, másik a szabadtérben van. A mendencékhez kapcsolódik a wellness és a pihentető masszázsrészleg.  Az aktív pihenés szerelmesei számára szabadon használható a teniszpálya és a fitnesz központ.

Alexander The Great Beach Hotel

A hotel figyelme kiterjed a családosokra is, a szállodán belül működik egy gyerekklub és biliárddal felszerelt játékterem.

A hotel a családok nagy kedvence, a gyerekekkel való tartózkodás szempontjából 9,6 pontot kap, a többi értékelési szemszögből is 9-10 között található, leginkább Superb.