Coral Beach Hotel

coral beach hotel paphos

A híres Coral Beach Hotel & Resort a sziget délnyugati részén, 300 méter hosszú homokos tengerparton fekszik, és az UNESCO által védett Akamas-félszigettel határos. A Coral Bay aranyló homokos strandjára és csillogó vizére néző, csodálatos és lenyűgöző helyen fekvő üdülőhely egyedi építészeti megoldásokkal büszkélkedhet, amelyeket a természet, a páratlan környezet és a szálloda naplementéi ihlettek.

A szálloda a fehér falakból és autentikus fából készült hagyományos ciprusi dekorációt modern és földszínű anyagokkal és színekkel ötvözi. A hagyományos rusztikus kialakítás és a bőséges kertek olyan melegséget kölcsönöznek a Coral Beach Hotel & Resortnak, hogy mindenki otthon érezze magát. A barátságos és szerény Coral Beach Hotel & Resort tökéletes választás a jól megérdemelt nyaraláshoz, és szakértő, ha a gyerekek és a felnőttek boldogságáról van szó.

A szálloda ideális párok, családok és egyedül utazók számára, mivel a házon belüli élmények és létesítmények széles választékát kínálja, amelyek izgalmakkal és kalandokkal teli nyaralást biztosíthatnak.

Szállás foglalása