Azia Resort & Spa

Azia Resort & Spa

Az Azia Resort & Spa a Kato Paphostól 5 km-re, Chloraka településen található. A trópusi kertekkel körülvett, elegáns wellnesshotel ideális egy pihentető és fiatalító pihenéshez.

A szálloda két nagy, különálló területtel rendelkezik, külön a családok és külön a 16 év feletti felnőttek számára.

A szálloda a TripAdviser látogatók nagy kedvence.

Az Azia Resort and Spa 5 csillagos, több díjat elnyert szálloda, kiváló fekvésével, számtalan szolgáltatással, gyönyörűen kialakított külső és belső tereivel kiváló választás rövidebb s hosszabb tartózkodásra is.
A resort közvetlenül a tengerparton található, csodálatos kilátással az egész  paphos-i öbölre.

Az Azia Resort & Spa kialakításánál elsődleges cél volt egy környezetbarát üdülőhely kialakítása. Az ökobarát megoldások és építészeti kialakítások számtalan területén megmutatkoznak, pl. természetes és újrahasznosított anyagokat használtak a belsőépítészeti megoldásoknál. A resortnak van saját ültetvénye, ahonnan naponta friss termékeket biztosíthatnak a vendégek számára. Az Azia tulajdonában van egy 530 000 m2-es Morokambos ültetvény, amelyen 15 000 mediterrán és trópusi növény található. A különböző citrusokat, avokádót, guavat, mangót és sok más gyümölcsöt és zöldséget innen biztosítják az Azia vendégei számára. A saját ültetvényen teszi lehetővé, hogy a vendégek a legjobb minőségű zöldségekhez és gyümölcsökhöz jussanak.
A szálloda a hulladékgazdálkodástól a szén-dioxid-kibocsátás minimalizálásáig terjedő kreatív újítások bevezetésével igyekszik javítani környezettudatos és környezetbarát politikáját.

A szállodában 1 beltéri és 2 úszómedence található. A spa részlegen kényeztető spakezeléseket, szaunát és pezsgőfürdőt lehet igénybe venni. Az aktív sportolást választók számos sport közül választhatnak, mint pl. jóga, tenisz, vízi séta, íjászat, aqua-aerobic, darts, foci, keep-fit, francia boules, asztalitenisz, röplabda, vízilabda, shuffleboard, zorb golyós játékok, búvárkodás, aqua fit, zumba, medencés játékok, tornatermi játékok és edzőtermi sportok. A medencék mellett társalgókat alakítottak ki bárokkal és étkezőhelyekkel.

A resort-ban 6 étterem, 1 büféétterem és 5 különböző a la carte étterem található, a hűsítő italok fogyasztására  3 bár, 2 társalgó, 1 snack bár és 1 színpadi rész áll a vendégek rendelkezésére.

A családok számára kialakított területen óvodák, gyerekklubbok és tini klubbok találhatók. A csak a felnőttek számára fenntartott részlegekben esti szórakoztató programok élő showműsorok, élőzene, Teens Night clubbok biztosítják a szórakozást.

Azia Resort & Spa

A szálloda egész területén biztosított az ingyenes wifi. A luxus igényeket tükröző szobák kifinomult, tágas életérzést közvetítenek. A világos és tágas szobák anyagai kizárólag természetes anyagokból, például kenderből, vászonból és helyi kőzetből állnak. A szobák között többféle családi szoba közül lehet választani, amelyekben 2 felnőtt és 2-3 gyermek kényelmesen elfér. Azok számára, akik nagyobb magánéletre és kényeztetésre vágynak, prémium szobák állnak rendelkezésre. A 305 szobák egyik része a hegyekre, a másik része a tengerre néz.

A resortban különböző szolgáltatáscsomagokat lehet választani.

A szálloda lehetőséget nyújt esküvők megrendezésére, amelynek megrendezéséhez a szálloda esküvői koordinátora segít kiválasztani az alkalomhoz illő helyszínt.

A szállodától a bevásárlóközpont és a Királyok sírja 4 km-re, míg a paphos-i állatkert 12 km-re, Paphos központja 6 km-re található.