Paradise Cove Luxurious Beach Villas

Paradise Cove Luxurious Beach Villas

A Paphos-i kikötőtől északnyugatra, a kék zászlós Faros Beach szomszédságában található a Paradise Cove Luxurious Beach Villas üdülőkomplexum. A Paradise Cove újradefiniálja a villaszállást Páfoszban, a luxus és a kényelem kifinomult keverékével. A festői öbölben fekvő 10 tágas villa, modern eleganciát és kényelmet kínál az évszázados történelem hátterében.

Minden villa saját fűtött medencével és terasszal, szabadtéri részlegekkel rendelkezik. Minden villából tökéletes kilátás nyílik a tengerre. A modern építészeti stílusban épült a villák, padlótól a mennyezetig érő ajtókkal közvetlenül kapcsolódnak a privát napozóteraszokhoz. A tökéletesen felszerelt villákban ingyenes Wi-Fi-csatlakozás, műholdas televízió és teljesen felszerelt konyha áll rendelkezésre.

A Luxury Beach vendégei pihenhetnek a privát kertjeikben, és élvezhetik a kikötői sétány számtalan étterem és taverna kínálatának ciprusi finomságait.

A Paradise Cove Luxury Beach Villas mintegy 15 kilométerre találhatók a Korall-öböl homokos strandjai, valamint a madár- és állatkert. Minden villához díjmentes parkolási lehetőség tartozik.

Paradise Cove Luxurious Beach Villas

A Paradise Cove privát terei a családok kedvence, a gyerekkel utazók 9,5 pontra értékelték.